Eladó családi ház Cserszegtomaj 180 000 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő!


Eladásra kínálok egy cserszegtomaji csendes utcában lévő telken tervezett lakóingatlant, mely azoknak kedvez, akik nem akarnak bajlódni építkezéssel, inkább rábíznák magukat egy egy hozzáértő precíz kivitelezőre, aki ezt megvalósítja nekik. Az adott telket meg tudjuk tekinteni együtt és bemutatom Önöknek a leendő tervet, ami tökéletes egy 2 gyermekes családnak is akár és mindemellett lehetőség van saját izlésre befejezni esztétikai szempontból.
A telek Cserszegtomaj egyik csendes utcájában helyezkedik el. Az utcában haladva a telek felé a Balaton is látszik egy kicsit.

Kérem tekintse meg a látványtervet, alaprajzot, mely a következő műszaki paraméterekkel fog megvalósulni:
• A tervek szerint az ingatlan 30-as Wienerberger síkra csiszolt téglából fog készülni, melyet 15 cm-es grafit polisztirollal fognak szigetelni.
• Az lakóház mérete 152 m2 garázzsal (23 m2), valamint a hátsó terasz plusz 34 m2.
• 3 rétegű műanyag antracit nyílászárók lesznek beszerelve, melyeket antracit alumínium redőnyök fognak védeni szúnyoghálóval. Valamennyi termék a mai szabványnak megfelelnek. Távirányítóval nyitható Hörmann szekcionális garázskapu lesz beszerelve.
• Az ingatlant földszintesre tervezték, melynek födéme szigetelt, valamint a padlás feletti tetőrész Creaton cserépfedést fog kapni.
• Az ingatlan melegéről gáz kazán gondoskodik, mely a jelenlegi árak mellett ennek kifűtése benne kell, hogy legyen a kedvezményes keretben. Viszont előre gondolkodva egy vegyes tüzelésű kazán is lesz alternatívaként. A jelenlegi tervezett fűtés elég ennek a négyzetméternek a kifűtéséhez, viszont ha valaki elektromos autóban gondolkodik, annak ott lesz a lehetőség a napelem megvalósítására melynek a kiállása is el lesz készítve 3 fázissal.
• Az ingatlan hűtéséhez néhány helységben klíma berendezés lesz felszerelve.
• Az ingatlanban kerámia burkolatot terveztek mindenhol, kivétel a szobákban, ott parketta lesz lerakva.
• A fűtéshez még megemlíteném, hogy a szobák kivételével padlófűtést terveztek, valamint ezen kívül radiátorok is lesznek felszerelve.
• Mindezen felül megemlíteném, hogy a terven szereplő térkövezés benne van az árban, valamint a telek körbe lesz kerítve kerítéssel és a ház előtti utcafronti kerítés zsaluköves megoldással és annak színezésével fog zárulni. A kert elkészítése már nem tartozéka az árnak, de igény szerint felárral megoldható.
• Riasztó is kiépítésre kerül.

A mai helyzetben fontos hosszútávra gondolkodni és mivel a trendek elég hamar változnak ezt követni is tudjuk ebben az esetben anélkül, hogy utólagosan bontani kelljen. Ennél a lehetőségnék kimondottan kiemelném azt, hogy komoly érdelődő/vásárló esetén személyre tudja szabatni a házat. Természetesen mindenképpen megfelelő szerződés és fizetési ütemezés szükséges. Ami a mai helyzetben a legfontosabb, hogy megbízható kivitelezővel és szuper szakemberekkel készítheti el saját otthonát, anélkül, hogy keresni kelljen és megszervezni mindent az elejéről.

Az ingatlan helyiségei a következőkből áll: 1 amerikai konyhás nappali étkezővel, 3 szoba, 2 fürdő, 1 vendég toalett, 1 előtér, 1 mosókonyha, 1 kamra, mely egyben egy kazánház is. A nappaliból nyílik egy tágas terasz, valamint az utcafronton egy 1 autónak megfelelő garázs.

Elsőre ennyi lenne, de komoly érdeklődés esetén ezt mind átbeszéljük. Igény szerint hitelszűrésben is tudok segíteni.
Ha netán el kellene adni ingatlanát, akkor kérem említse meg és igény esetén annak eladását is teljeskörűen le tudom bonyolítani mindenféle fejfájás nélkül.

Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű rajzot!

Cserszegtomaj nagyon kedvelt sokak számára. Földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően enyhén magasabb ponton van, ezáltal panorámája is van a település egyes részeinek, de mégis könnyen megközelíthető.
Cserszegen a közelben van iskola, óvoda, kisebb bolt. A háztól nem messze van buszmegálló is alternatívának.
Keszthely mindössze 4km-re van, Hévízi-tó 5km. Igazából 10 perc alatt autóval hamar megközelíthető minden és mellette minden nap madárcsicsergésre ébredhet.

A közelben nagyon sok hely van még, amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. Közvetlen mellettünk Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is van Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Termálfürdő és még sorolhatnám. Ezeket 2-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Családi ház részletei

Ár: 180 000 000 Ft
Méret: 170 négyzetméter
Azonosító: 11233264
Irodai azonosító: 103397
Cím: Cserszegtomaj
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Kor: Új építésű
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Terasz