Eladó családi ház Keszthely 85 000 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Keszthely nyugati felének egyik csendes utcájában egy 672 m2-es telken elhelyezkedő ingatlanon a hátsókertben hivatalosan megépített, - leválasztott részben - családi házat. Kimondottan kiemelném azt, hogy két darab külön bejárattal elkészített 3-3 szobás lakásméretet takar. A földszinti lakrészben még nem is laktak, viszont a mai kornak megfelelően teljesen modern stílusban lett berendezve és a munkálatok is ennek megfelelően készültek.
Felső emeletre is ez elmondható, mindössze annyi, hogy rövid ideje van csak használva, de újszerű állapotát megőrzik folyamatosan. Ez a felosztás tökéletes kimondottan két generációnak.

A ház külső homlokzata az, ami szigetelést kíván és a pala tetőt kell még lecserélni. Egyébként a ház szerkezete nagyon masszív, jól lett megépítve, de külsô része családi okok miatt nem lett befejezve. A ház belsô része teljesen tökéletes állapotot tükröz. A tájékoztató alaprajzon kívül még az alsó rész mögött található egy kisebb kazánház, valamint onnan egy garázsba lehet bejutni, ami egy autó eltárolására alkalmas igény esetén.

Az ingóság az árban benne foglaltatik. Külön saját igényre készült, magas minőségű, gépesített konyha (Siemens stb), valamint több helyen is asztalossal készültek a gardrób szekrények.

Ezt az ingatlant kimondottan ajánlom olyanoknak akik két generációban gondolkodnak, vagy még az is szóba jöhet, ha rövidtávú kiadás merülne fel.
Ehhez a kis kertet tökéletes állapotba lehetne hozni, előkészíteni a vendég fogadására. A szobakiadás elég szép összeget tud hozni a házhoz hosszú távon, mely rövid távon megtérülne a rá fordított összeg is.

Fontosabb műszaki jellemzői:


• Telek nagysága 672 m2. Itt tudni kell, hogy ezen a telken 2 lakóház található, melyek közül az utcafronton van a szomszéd és az eladásra szánt ingatlan a telek második felében található. Ez hivatalosan is dokumentálva lett és le lett választva külön bejárattal. Erről szóban bővebben.
• Az ingatlan lakóterülete úgy néz ki, hogy az alsó lakótér nettó 70 m2, míg a felső szint bruttó alapterülete 79m2, mely megközelítőleg nettó 67 m2.
• A szóbanforgó épület 1998-ban épült, melyre egy tetőteret építettek 2018-ban. Az alsó szint teljes felújítását, tetőtér komplett készre készítését az elmúlt évben fejezték be. Mindkét szint kész és lakható, fűthető.
• Az ingatlan függőleges falazata 38-as téglából épült, a felső szint fölött még padlás található, ami 30 cm-es szigetelést kapott és lépésállóra lett kialakítva. A tető ugyan pala, de a fa szerkezete nagyon jó állapotú, valamint megfelelő rétegrenddel rendelkezik, mely természetesen személyesen is megtekinthető.
• Az épület fűtéséről egy pellet kazán gondoskodik, padlófűtés és radiátoros fűtés formájában fűtik fel a két szintet. Mindkét szinten külön wifis termosztát van, mellyel külön szabályozható a szintek hőmérséklete.
• A ház komplett víz és eletromos hálózata új, a mai szabvány szerint készült.
• Az ablakok három rétegűek fehér műanyag kerettel. 1 kivétellel valamennyi külső nyílászárón fehér műanyag redőnyök lettek felszerelve.
• Az ingatlanban mindenhol spanyol modern greslapok lettek lerakva, melynek színvilága kimondottan tetszetős.
• Az ingatlan kerítéssel be van kerítve és le van választva.

Egy szó mint száz, ha ezen ajánlatom felkeltette érdeklődésést és további kérdése lenne, kérem írjon, vagy hívjon nyugodtan. További videóval tudom segíteni döntését még megtekintés előtt.
Komoly érdeklődés esetén időpont egyeztetés után tudom mutatni az ingatlant.


Üdvözlettel:

Kuti Andrea

Családi ház részletei

Ár: 85 000 000 Ft
Méret: 140 négyzetméter
Azonosító: 11233201
Irodai azonosító: 100294
Cím: Keszthely
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Terasz