Eladó telek/földterület Zalacsány 109 000 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő!

KIHAGYHATATLAN LEHETŐSÉG! BEFEKTETŐK FIGYELEM! 30 lakás építhető ide 5 külön épületre bontva, mely kimondottan szuper ajánlat!!

Leendő tulajdonosát keresi a képeken látható Zalacsány északi részén elterülő 8987m2-es, jelenleg sok lehetőségekkel bíró még kiaknázatlan, gyönyörű zalai panorámával kecsegtető belterület. Itt még ami leginkább megfogott engem, az a nyugodt környezet, közel a Batthyányi kastély és a golfpálya. Sokak számára ez az élhető hely, távol a nyüzsgéstől, hisz abból akad nap mint nap.

Fontosabb paraméterek:

•3 részből tevődik össze, mely 8987 m2-t foglal magába. Pillanatnyi jellegét tekintve V5 ès V11-es övezetbe tartozik. Jelenleg a tulajdonos rendezési terv módosítást kéri annak érdekében, hogy a lehetőségeket bővítse. Ez a folyamat augusztus végére, szeptember második felére tehető. Eddigiek alapján ami biztos, az az, hogy 30 lakás építésére adnak majd engedélyt, ez le lett egyeztetve már, most a végleges ügyintézés folyik.
•A telek közművetítettségéről tudni kell, hogy valamennyi közmű az útról behozható, ez alatt értem a vizet, csatornát, villanyt és gázt, valamint az internetet.
A lakásokon kívül néhány kereskedelmi szolgáltatás kivitelezésére alkalmas lehetőség is bent lesz, de ezt majd szóban mondanám.

Tudni kell, hogy az említett terület 25km-re van Zalaegerszegtől, 23 km-re Keszthelytől, valamint Hévíz 10 percre van. Zalacsányról turisztikai szemszögből megemlítendő, hogy itt található a Batthyányi kastély, Zalacsányi tó és a golfpálya. Kehidakustány termálfürdőjéről emlegetett és sokak által kedvelt hely.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, PER ÉS TEHERMENTES!

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, kérem nézze meg feltétlen a képeket és bővebb tájékoztatásért, forduljon hozzám bizalommal.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Telek/földterület részletei

Ár: 109 000 000 Ft
Méret: 8 987 Négyzetméter
Azonosító: 11233202
Irodai azonosító: 100603
Cím: Zalacsány
Telek: 8987 Négyzetméter
Besorolás: Építési telek
Jelleg: belterület